christiano-ronaldo

3 markante fodboldspillere i 2016

Fodbold er en af de absolut største sportsgrene i verden. For særligt mange børn er fodboldspillere store idoler, og det er folk, som børn drømmer om at blive, når de bliver voksne. Der er mange professionelle fodboldspillere, og så er der alligevel også dem, der skiller sig ud fra de andre. I denne vidensartikel får du nogle af de 3 mest markante fodboldspillere i 2016.

Zlatan Ibrahimovic

zlatan-ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er en svensk fodboldspiller, der efterhånden har spillet i mange europæiske fodboldklubber. Han spiller i dag for Manchester United, hvor han spiller under en anden profil nemlig Jose Mourinho. Han har blandt andet også spillet i Inter, AC Milan, Barcelona og senest PSG.

Christiano Ronaldo

christiano-ronaldoChristiano Ronaldo er flere gange blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller. Han har gjort store præstationer på både landshold og med klubber. Senest var han med til at vinde EM med Portugal i sommeren 2016. Lige nu spiller han i Real Madrid, hvor han har vundet mesterskabet og Champions League. Han har tidligere spillet i Manchester United.

Luis Suarez

luis-suarezLuis Suarez er en fodboldspiller fra Uruguay, der pt spiller i den spanske storklub FC Barcelona. Suarez har før spillet i blandt andet Liverpool og i Ajax, hvor han fik sit gennembrud. Han har haft flere markante sager, hvor han har bidt andre spillere. Ikke mindst er han en fremragende fodboldspiller, der scorer masser af mål.