ALVAC A/S tilbyder alt indenfor løfteudstyr til virksomheden

Den danske virksomhed med navnet ALVAC A/S er en stor spiller på markedet for løfteudstyr og andre maskiner. Virksomheden anvender vakuum-teknologi i deres løftemaskiner, og de bestræber sig desuden på hele tiden at udvikle deres produkter. Deres stor erfaring på området gør det muligt for dem at tilbyde produkter af høj kvalitet og funktionalitet.

Vakuum-teknologien, som bliver anvendt i udstyret fra ALVAC A/S, har flere fordele. Det bliver nemt at håndtere meget tunge objekter, og arbejdet bliver derfor udført hurtigere og nemmere. Løfteudstyret fra ALVAC A/S kan løfte objekter med forskellige størrelse og vægt, hvilket gør, at medarbejderne slipper for flest mulige unødvendige løft, når maskinerne kan tage sig af næsten alle objekter. Der betyder igen, at medarbejderne ikke bliver udsat for lige så meget fysisk belastning, så de dermed undgår potentielle arbejdsskader. Dette er naturligvis både en fordel for kundevirksomheden og deres medarbejdere.

Stort sortiment til byggebranchen

Indenfor byggebranchen forhandler ALVAC A/S et stort sortiment til mange forskellige kunder. I det faste og brede sortiment finder kunderne udstyr og maskiner til alt lige fra havearbejde og anlægsgartneri til bygge- og kommunearbejde. Det er selvfølgelig en fordel for virksomhedens kunder, og set fra virksomhedens synspunkt er det en stor konkurrencemæssig fordel, at de kan forhandle udstyr til så mange forskellige virksomheder grundet deres brede sortiment. Da alle produkter fra ALVAC A/S både er udviklet, produceret og testet i Danmark, vinder deres kunder en stor sikkerhed, som skaber stor værdi for kunden i anvendelsen af maskinerne.

Løsninger til hele industribranchen

ALVAC A/S opererer også indenfor industribranchen, hvor de tilbyder forskelligt løfteudstyr og ikke mindst unikke løsninger for deres kundevirksomheder. I denne del af virksomheden bliver der arbejdet meget med udvikling af specielle løsninger ud fra de idéer, som kunderne har. Dermed formår ALVAC A/S at matche deres kunders behov bedst muligt.

Virksomheden kan være behjælpelig med løfteudstyr til alle opgaver hos industrivirksomheden, og de samarbejder med deres kunder helt fra idéens begyndelse. Når ALVAC A/S i samarbejde med kunden har fundet frem til det behov, som kunden har, begynder de at udvikle og producere den helt rigtige løsning. Når produktet er blevet gennemtestet, sætter ALVAC A/S maskinen op hos kundevirksomheden, så den kan bruges med det samme. Efter salget tilbyder ALVAC A/S deres kunder en service i hele landet. Hjælpen kan hurtigt være til stede hos kundevirksomheden, hvis behovet pludseligt opstår.

På virksomhedens hjemmeside kan man læse meget mere om deres løfteudstyr med vakuum-teknologi.