Har du mod på at gøre det selv?

Hvis boligen skal piftes op og du har måske ikke pengene til at hyre en håndværker eller tømre til at gøre noget ved boligen, så prøv selv!

Et projekt der er populært for tiden er det at bygge sit eget badeværelse.

Byg dit eget badeværelse

Byg dit eget badeværelse – det lyder måske svært men er faktisk meget lige til. Det første du skal gøre er at rive det gamle ned. Det kan du eventuelt få vennerne til at hjælpe dig da det godt kan hårdt arbejde. Derefter skal du gøre dig klart hvordan det skal se ud. Lav dig en klar plan over hvordan du vil have dit slutresultat skal se ud og arbejd så derud fra. Tag eventuelt ud i et byggemarked og få nogle råd derude. De har masser af erfaring med rådgivning, det er trods alt det de lever af. De har måske nogle gode tilbud til dig, hvad end om det er på fliser, skabe eller granit. Efter det er det ellers bare at klø på og gør dit bedste!

Slib dit gulv selv

En anden ting som du også med fordel kan gøre selv er at slibe dit eget gulv. Udover at være en god opfrisker til dit hjem, så giver det også en god omgang motion, da det godt kan være lidt hårdt. Det eneste du skal bruge er udstyret til at slibe gulvene med og en masse tålmodighed, da det godt kan være en lang proces at få slebet gulvene helt ned til. Hos kbhgulvafslibningtilbud kan du nemt og hurtigt få hjælp til din gulvafslibning i København og omegn, hvis du ikke skulle have mod på at gøre det selv.

Få hjælp af vennerne

Hvis du vil begynde på et større projekt så snak sammen med vennerne, de vil helt sikkert gerne hjælpe til med det. Det kunne være en fed oplevelse sammen med vennerne og så er det på samme tid også super fed måde at hænge ud på. Og hvis de virkelig er dine gode venner kunne i jo tage en hel ferie uge og så bare give den gas! Hvis I arbejder intensivt i en hel uge og i alle sammen er nogenlunde handymen så skulle det ikke være den store udfordring. Så klø I bare på og giv den gas, så skal det nok gå.

Hvad skal man tænke over når man køber materialer?

Når man skal købe materialer til sine byg-selv projekter er der mange ting man skal tænke over. Først og fremmest er det vigtigt at overveje hvor mange penge man har tænkt sig at bruge på projektet. Derefter er det vigtigt at overveje hvilke type af materialer man vil bruge. Er det i granit eller er det noget mere trælook men kigger efter. Når det kommer til stederne man køber sine materialer er der mange muligheder. Nogle af de oplagte muligheder er de store byggemarkeder såsom Jem & Fix eller Bauhaus. Der ude er der altid professionelle der kan rådgive jer/dig med jeres projekt og materialevalg. Er man heldig kan de også give dig nogle gode tilbud og hvis ikke så kan de i hvert fald vise dig de tilbud de har og anbefale hvad der passer til jeres stil.

Hvis du har mod på det så er det bare at klø på, der er masser af muligheder derude. Hvis det er du vil læse mere om boligindretning og generelt gør det selv projekter så klik her, hvor de har masser af spændende artikler.