Hvilke muligheder har du når du skal låne penge?

Der er masser af forskellige muligheder når du skal låne penge. Alt efter hvilken situation du står i så har du mere eller mindre muligheder. Hvis du har en god og sund økonomi, vil dine chancer for at få et godt og fordelagtigt lån være væsentligt større end hvis din økonomi har en tendens til at sejle lidt. I denne artikel kigger vi på hvilke muligheder du har hvis du står og mangler et lån, uanset hvad du skal bruge det til.

Banken

Den gode gamle bank. De af jer med en god og sund økonomi vil som regel kunne overtale banken til at låne jer penge. Hos en bank går man nemlig typisk en lang række tjek igennem, for at vurdere om det er risikoen værd at låne penge til et givent individ. Så hvis du har en kæmpe gæld i forvejen, hvor renterne måske er i den høje ende (for mange forbrugslån osv.) så kan det godt være du bliver nødt til at skyde en hvid pil efter at få et banklån. Det er ellers her at du typisk vil kunne få de mest fordelagtige lån (måske lige bortset fra lån fra venner og bekendte).

Online lånevirksomheder

Der er efterhånden så mange lånevirksomheder online, at du næsten ikke kan undgå at støde ind i en når du søger efter lån på nettet. Det er selvfølgelig fordi disse virksomheder kører en model som er rigtig lukrativ, så længe de driver deres virksomhed fornuftigt. Med renter på op mod 30% og ÅOP’er der ligger meget højere, så tjener disse virksomheder rigtig godt på at låne dig penge. I modsætning til banken, er det her ret så nemt at få lov til at låne penge, da du typisk kun skal igennem et par enkelte tjek. De tjekker typisk op på om du er registreret i RKI og så tjekker de om du har en indtjening der minimerer deres risiko for at du ikke kan betale deres lån tilbage. Derfor tager det typisk eller ikke ret lang tid førend at du får svar tilbage på om du har fået lov til at optage et lån. Du skal bare huske på at du betaler ret store satser rent procentmæssig, når du optager et lån – så selvom det er nemt, så vil det sandsynligvis kunne have en ret stor effekt på din fremtidige økonomi. Så lån penge med varsomhed! Tjek listen hos CREDITA for at se dine muligheder for at låne penge nu: Lån penge nu ⇒ Find det bedste lån her | CREDITA

Venner og bekendte

Hos dine venner og bekendte vil du typisk kunne få langt de bedste vilkår, men her skal du lige overkomme tanken om at du beder vedkommende om en ret stor tjeneste, så pas på du ikke får fingrene i klemme. Det er trods alt kun penge vi snakker om her. Du kan læse meget mere om lån hos CREDITAS blog her.