Nummer 1 på ønskelisten: iPhone X

Apple løftede for nylig sløret for, hvordan de nye topmodeller kommer til at se ud i iPhone-serien. Der er tale om hele tre nye modeller, hvor særligt topmodellen, X, skiller sig ud. Der er nemlig tale om en helt ny jubilæumstelefon, hvor designet er ændret markant, og kvaliteten og prisen er skruet op.

Hvis man vil have det bedste af det bedste, må man selvfølgelig også betale for det. Sådan har det altid været med Apples topprodukter, og sådan bliver det også med de nye iPhones. Der kommer hele tre nye telefoner på markedet, men hvor 8 og 8 Plus er direkte udviklinger af 7 og 7 Plus, så er den nye X en helt ny model, som vil begejstre verden over. Der er nemlig tale om et produkt, som kan noget helt nyt – både på funktioner og design.

Nyt design – bedre skærm

Design er for nogle sekundært, imens det for andre betyder alverden. Faktum er dog, at design ikke kun handler om udseende, men også om hvor smart telefonen er at bruge i hverdagen. Der er ingen tvivl om, at iPhone X er en de mest nytænkende iPhones, vi indtil nu har set. Det er der flere grunde til.

Først og fremmest har man langt om længe fjernet Hjem-knappen, som både er elsket og hadet, og som efterhånden ikke havde den store funktion længere. Den er erstattet af mere skærmplads i bunden, hvilket selvfølgelig er meget populært og giver en bedre udnyttelse af pladsen.

Derudover er linjerne trukket meget længere ud, og faktisk er der stort set kun skærm at finde på fronten af den nye iPhone X. Det giver nogle store fordele, og helt praktisk betyder det, at der er tale om en mindre telefon med en større skærm.

Scanner dit ansigt

Er du vild med lækre, smarte funktioner, så vil du elske det nye FACE ID. Det erstatter fingeraftrykket, som kan låse en iPhone 7 op, og det er ret enkelt en ansigtsscanner, som hurtigt formår at genkende ejeren af telefonen. Apple selv mener, at det er en styrkelse af sikkerheden, og det er, uanset hvad, en supersjov og smart funktion, som gør telefonen endnu mere lækker.

Lader trådløst

Er man træt af ledninger og konstant søgen efter en stikkontakt, så er det endnu en god grund til at købe den nye iPhone X. Der er nemlig mulighed for at lade telefonen trådløst, hvilket vil spare mange for hovedpinen omkring strømproblemer.

Vandtæt på et nyt niveau

iPhone var kendt som delvis vandtæt, og også her går X-modellen et skridt videre. Der er således tale om en stort set vandtæt iPhone, og det giver hidtil usete muligheder for, hvor man kan medbringe sin ”bedste ven”.

Professionelle billeder

Man kan selvfølgelig ikke tale om en ny iPhone uden at nævne kameraet. Også her er der forbedringer at hente, selvom det ikke er revolutionerende. De to kameraer er nu placeret over og under i stedet for sidelæns, og så er kvaliteten blevet skarpere, så detaljerne tydeliggøres, og der er en række nye funktioner, som blandt andet gør det nemmere hurtigt at indstille kameraet ud fra motivet.

Hvis du gerne vil vide hvad du skal slippe for denne herlighed, så kan du følge med i prisudviklingen på iPhone X på https://iphonexpriser.dk