Sådan bliver du hurtigt klar til sommeren

Sommeren er lige om hjørnet, og vi skal så småt til at gøre os klar til at nyde de lange sommeraftener, hvor man kan sidde på terrassen og nyde et koldt glas rosévin og en pølse fra grillen. Men ikke nok med at sommeren betyder flere lyse timer i døgnet, så betyder det altså også højere temperaturer, og er din garderobe klar til det?
For at være klar til sommeren er det vigtigt, at du har noget tøj, der for det første er til at være i, når temperaturerne bliver høje, men som også er flot og smart at have på, når du for eksempel skal på arbejde.

Nogle af sommerens hotteste trends

Derfor kan du ligeså godt nu forbedrede dig på, hvilke trends der bliver i løbet af sommeren, så du kan begynde at forny garderoben. Nedenfor vil du kunne læse om nogle af de hotteste sommertrends, så du er klar til at begynde shoppingen.

  • Playsuits er et af de hotteste trends, og det er med god grund. Dragten er en blanding af shorts og en top/kjole. Umiddelbart ligner playsuiten en kjole ved første øjekast, men det er altså en buksedragt med shorts i stedet for lange ben. Dragten er derfor utrolig elegant samtidig med, at den er nem at være aktiv i. Derfor er den også det perfekte outfit til en ferie.
  • Sommerkjoler er som altid også et hit. Du kan både vælge mellem de lange, de korte, dem der går lige til knæet, slå-om-kjolerne og mange andre varianter. De er alle på banen, og det vigtigste er bare, at du finder den/dem du godt kan lide.
  • Ripped jeans er også en del af sommerens mode, og de er super fede! Du kan både style dem med en løs t-shirt og et par søde ballerinasko eller med et par stiletter og en flot blondetop. De er helt perfekte til de lange sommeraftener og kan være et godt skifte efter en hel dag i shorts eller kjole.