Sådan indretter du dit hjem med smukke lamper

I disse mørke vintertider er det vigtigere end nogensinde at sørge for en god belysning i dit hjem. Det rette lys kan være med til at give en varm og tryg stemning i dine rum. Med det store udvalg af forskellige lamper, som du kan få i dag, kan du samtidig bruge dem som en aktiv del af indretningen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse ved køb af både lamper og elpærer til flere rum, og derfor har du mulighed for at finde finansiering hos vores lån.

 

Lamper til enhver funktion

Dit valg af en kommende lampe afgøres først og fremmest af hvilket rum, den skal bruges i, og hvilken stil du ønsker i dit hjem. Overordnet set kan du inden for markedet finde lamper inden for nedenstående kategorier:

  • Loftslamper er nok de mest udbredte, da de pga. deres store volumen egner sig perfekt til at belyse større rum som fx en spisetue. Du finder dem oftest med en eller flere elpærer.
  • Gulvlamper er mere stilfulde og retro og kan med stor fordel anvendes til hjemmets hygge- og læsekroge. Med det store udvalg af lampeskærme, du kan få i dag, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit valg af design.
  • Bordlamper egner sig perfekt til dig, der arbejder længe foran skrivebordet. En fin lille bordlampe kan give dig udsynet tilbage, og kan desuden nemt flyttes rundt imellem flere rum.
  • Væglamper er gode til små rum, hvor pladsen er sparsom. De er typisk mest udbredte i soveværelset, hvor de tjener deres funktion som natlamper.

 

Gode råd til dine nye elpærer

En ny lampe betyder, at du med stor sandsynlighed skal ud og finde nogle nye elpærer. Hvis du også er en af dem, der er træt af at blive blændet af det skarpe lys, som en almindelig pære kan give, så kan du med fordel investere i en afskærmet elpære. Denne type er halvt dækket til, så lyset skubbes opad og stadig lyser dit rum op, dog uden at du får kronisk hovedpine af det skarpe lys.