Vær med til årets største handelsdag!

Har du lyst til at spare mange penge på dine julegaver op mod jul? Så skal du uden tvivl deltage i Black Friday. Her kan du finde slagtilbud på alskens forskellige typer af varer, i alle mulige forskellige kategorier, såsom elektronik, tøj, helse og mange andre. Ved at handle på black friday, kan du således komme til at spare rigtig mange penge på dine julegaver, hvilket så kan bruges på noget andet, eller bare blive brugt på endnu flere gaver.

Årets største handelsdag

Det har længe været årets største handelsdag i udlandet, hvor omsætningen typisk ligger sig meget over en normal fredags omsætning. Køerne i USA til de mest populære butikker bliver rigtig lange som dagen nærmer sig. Det er ikke alt sammen positivt dog, da der også snildt kan findes folk der tager tingene et skridt for langt, og bare ender med at blive nærmest voldelige. Der findes endda en hjemmeside der tæller antallet af døde og sårede i forbindelse med black friday. Indtil videre er tallet oppe på 7 døde og 98 sårede, hvilket man må sige er ret højt i forhold til hvad dagen egentlig handler om.

I Danmark har vi heldigvis ikke amerikanske tilstande endnu, hvor omsætningen i 2014 lagde sig ca. 30% over en normal fredag. Ligeledes er der heller ingen der er døde af det endnu! 🙂

Der er dog ingen tvivl om at det er en dag der kun kommer til at blive mere populær, da den først rigtigt er blevet taget til sig af virksomhederne de senere år. Mange forventer at 2015 bliver en meget vildere dag rent omsætningsmæssigt, da der sidste år var ca. 300.000 søgende på ordet black friday. Året før var tallet knap det halve. Der er ingen tvivl om at danskerne har taget traditionen til sig, hvilket er forståeligt, da der virkelig kan spares mange penge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *