Bestil marineudstyr til din båd nemt og praktisk over nettet

Uanset hvor du ligger i havn med din båd, kan du få reservedele og andet marineudstyr direkte sendt til din båd. Det sikrer dig en tryg og sikker sejllads.

Fix din båd undervejs

Det sker til tider, at man står og mangler en reservedel, idet noget er gået i stykker under ens sejllads. Men med levering af marineudstyr hvor du og din familie måtte ligge i havn, har du garant for at dine reservedele kan modtages uden at du må forbi et eventuelt bådværft. For som bådejere er man til tider også nødsaget til at reparerer mindre eller større skader selv.

Sørg for at have værktøjskassen samt andet marineudstyr på plads

Det kan ske under en sejllads, at man kan få en revne i glasfiberen, som gør at der trænger vand ind i båden. Heraf er det vigtigt, at få skaden udbedret hurtigt, så vandet ikke gør yderligere skade. Derfor er der et sortiment af marineudstyr, som man bør have permanent på sin båd. Også hvis skaden kan udbedres uden at båden først skal op af vandet. For det vil selvfølgelig være en ekstra udgift. Som minimum bør du have følgende:

Værktøjskasse ligeledes med nogle gode hobbyknive

Arbejdshandsker i en god kvalitet

Glasfiberreparationssæt

Brændstof og ekstra olie ligeledes opbevaret sikkert

Våddragt og neoprenhandsker samt- sokker herunder udstyr som svømmebriller m.m.

Vandpumpe

Anden sikkerhed

Det kan også ske, at stormvejr får ødelagt dine sejl. Heraf bør du få disse skader udbedret, inden du sejler ud på havet igen. Ligeledes checke lyset i lanterner. Men altid også sørge for, at du har en livline på land, som kan sikrer dig hurtig hjælp, hvis et uheld skulle være af mere omfattende karakter.

Kvalitetssikret redningsveste

Redningsveste er også en del af sikker sejllads. Det er vigtigt, at de er ISO-mærket også af forsikringsmæssige årsager. Ligeledes altid før en sejllads at checke om de virker. Sund fornuft er også at have dem på, hvor vejrforholdene indgyder til det, men også til passagerer som ikke kan svømme. Heraf følg altid med i gældende regler på området.